Bursa basını bowlingdeki başarısını sergiledi

Bursagaz, düzenlediği Basın Dostluk Bowling Turnuvası’nda yerel ve ulusal medya çalışanlarını bir araya getirdi. Anatolium...

Bursagaz, düzenlediği Basın Dostluk Bowling Turnuvası’nda yerel ve ulusal medya çalışanlarını bir araya getirdi. Anatolium Rainbowl Bowling Salonu’nda düzenlenen Bursagaz Geleneksel Basın Dostluk Bowling Turnuvası’na beşer kişiden oluşan toplam 19 takım katıldı.
Bursagaz Genel Müdürü Ahmet Hakan Tola, yaptıkları çalışmalar ve ortaya koydukları projeler sayesinde sektörde önemli noktaya geldiklerini vurguladı. Kurum olarak yaptıkları çalışmaları kamuoyuyla paylaşmada en önemli destekçilerinin medya kuruluşları olduğuna dikkati çeken Tola, şöyle konuştu:
"Medya kuruluşları ile zaman zaman bir araya geliyoruz. Medya çalışanları ile basın toplantıları ya da çeşitli organizasyonlarda bir araya gelmenin yanı sıra farklı organizasyonlarda da bir araya gelmek, onlarla birlikte olmak ve kaynaşmak istiyoruz. Geçen yıl startını verdiğimiz Bursagaz Basın Dostluk Bowling Turnuvası’nı geleneksel hale getirmeyi istedik ve bu yıl ikincisini gerçekleştiriyoruz. Bundan sonraki yıllarda da basın ile birlikte zaman geçirmemize vesile olan bu anlamlı organizasyonların devam edeceğini de bir kez daha belirtmek isterim."
Gerçekleştirilen turnuva sonucunda en iyi bayan oyuncu Fatma Yılmaz, en iyi erkek oyuncu Oğuzhan Gürbüz olurken, Bursa Hâkimiyet Online birinci, Zaman Bursa Aksiyon ikinci, Olay TV ise üçüncü oldu. Turnuvada dereceye giren her oyuncuya 150, 100 ve 50 TL değerinde Kipa hediye çeki takdim edildi.
Turnuvada birinci olan takımın hediyelerini ve madalyalarını Bursagaz Genel Müdürü Ahmet Hakan Tola takdim ederken, ikinci takımın hediyelerini ise Kayserigaz Genel Müdürü Hasan Yasir Bora verdi. Üçüncü olan takımın hediyelerini ise Bursagaz Teknik Genel Müdür Yardımcısı Şükrü Özden takdim etti.
Yarışmaya Olay Gazetesi, Olay TV, Dünya Gazetesi, Bursadabugün, Zaman Bursa Aksiyon, Burulaş 4 Çiçek 1 Böcek, Bursa Hâkimiyet Gazetesi, Bursa Hâkimiyet Online, As TV, Dibay Medya, Değişim Medya, İhlas Haber Ajansı, Gerçek Gazetesi 1, Gerçek Gazetesi 2, Bursa TV, Line TV Haber 1, Line TV Haber 2, Line TV Kas, Line TV Program Servisi takımları katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz