Bursa Bisiklet Festivali Start Aldı

BURSA, 22 İLDEN 200 SPORCU 22 ilden 220 sporcunun katıldığı Bursa Bisiklet Festivali’nin start törenine Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü başkanvekili

BURSA, 22 İLDEN 200 SPORCU
22 ilden 220 sporcunun katıldığı Bursa Bisiklet Festivali’nin start törenine Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü başkanvekili İlhan Satık, Yeşil Pedal Spor Kulübü Başkanı Yalçın Ataylar ve yetkililer katıldı.
Tophane saat meydanındaki başlama töreninde konuşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanvekili İlhan Satık yaptığı konuşmada amaçlarının bu festival ile Bursa dışından gelen konuklara Bursa’nın tarihi yerlerini ve güzelliklerini tanıtmak ve bisiklet sporunu sevdirmek olduğunu belirtti. Satık “3 gün sürecek olan Bisiklet Festivaline Bursa dışından gelen tüm katılımcılara teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum” dedi.
Bursa Büyükşehir Belediyespor, Yeşil Pedal Spor Kulübü tarafından sponsor olan firmalara plaket verildi. Mehter takımının katıldığı Bisiklet Festivalinin startını Tophane meydanında İlhan Satık verdi.
Bisikletçilerin özellikle tarihi kapalı çarşıdan geçerken verdikleri görüntüler büyük ilgi uyandırdı.

Reklam
Reklam

FOTOĞRAF

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: