Bursa Büyükşehir Belediyesi, araç filosunu genişletiyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi, araç filosuna 16 yeni aracı daha ekledi. Araç filosuna 5’i damperli kamyon,...

Bursa Büyükşehir Belediyesi, araç filosuna 16 yeni aracı daha ekledi. Araç filosuna 5’i damperli kamyon, 5’i kapalı kasa ve 6 tane de çift kasa araç olmak üzere 16 yeni araç filoya dahil edildi. Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Demirtaş’taki atölyelerinde yeni alınan araçları inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kaliteli hizmetin ancak kaliteli ekip ve ekipmanlarla sağlanabileceğini vurguladı. Beraberindeki Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Seyfettin Avşar ve Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altın ile birlikte atölyeyi gezen Başkan Altepe, görevlilerden araçların özellikleri hakkında bilgi aldı.
Yeni alınan araçların Zabıta, Makine İkmal ve Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde kullanılacağını dile getiren Başkan Altepe, bir taraftan yeni araçlarla filoyu genişletirken, diğer taraftan da ilçe belediyelerine araç desteğinde bulunduklarını kaydetti. En kaliteli hizmeti, kısa zamanda aksamadan vermeyi ilke edindiklerini kaydeden Başkan Altepe, "Son iki yılda alınan yeni araçlarımızın sayısı 45’i buldu. Tüm alanlarda en iyi araçları kullanmaya çalışıyoruz. Kaliteli hizmetin sunulması amacıyla çalışmalarımıza yön veriyoruz." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz