Bursa Büyükşehir Belediyesi, Çocukları Ağırladı

Bursa Büyükşehir Belediyesi, 20 Kasım Çocuk Hakları Günü nedeniyle Bursa'da yaşayan çocukları ağırladı. Geleceğin yöneticileri...

Bursa Büyükşehir Belediyesi, 20 Kasım Çocuk Hakları Günü nedeniyle Bursa'da yaşayan çocukları ağırladı. Geleceğin yöneticileri olarak gördüğü çocukların ziyaretinden büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Necmettin Şenocak, "İnşallah gelecekte bu kente ve ülkeye büyük faydalarınız dokunacak. O nedenle sizler için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız." dedi.

UNICEF’te çocuk hakları temsilcisi olan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na bağlı yurtlarda kalan ve Büyükşehir Belediyesi Çocuk ve Gençlik Merkezi organizasyonlarında yer alan çocuklar, Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti.

Reklam
Reklam

Bursa Valiliği Çocuk Hizmetleri Koordinatörü Deniz Solak, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Bursa İl Müdürü Dr. Sunay Özkul, Büyükşehir Belediyesi Çocuk ve Gençlik Merkezi Müdürü İdil Korkmaz, UNICEF gönüllüsü Sabahat Temizarabacı ve Sırameşeler Kız Çocuk Yuvası Müdürü Metin Şahin´in de katıldığı ziyarette çocukları, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe adına Genel Sekreter Yardımcısı Necmettin Şenocak karşıladı.

Bugün çocuk olanların yarın başkan olacağını ve kenti yöneteceğini belirten Genel Sekreter Yardımcısı Necmettin Şenocak, sorunsuz bir Bursa için çocukların üretken ve donanımlı yetişmesi gerektiğini ifade etti. Büyükşehir Belediyesi'nin bu anlamda tüm birimleriyle hazır olduğunu ve çocuklar için her şeyi yapabileceğini vurgulayan Şenocak, "Her zaman için yanınızdayız. Projelerinizi bekliyoruz. Geldiğiniz için teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız." diye konuştu.

Ziyaretin ardından Şenocak, misafirlerine Bursa'yı simgeleyen çeşitli hediyeler verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: