Bursa Büyükşehir Belediyespor-Galatasaray: 2-3

Cemal EKENTOK/ BURSA SALON: Cengiz Göllü HAEMLER:Cihat Fırıncıoğlu BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR: Fatma GALATASARAY: Jack SETLER: 15-25, 17-25, 25-18, 25-16, 12-15 SÜRE:

Cemal EKENTOK/ BURSA SALON: Cengiz Göllü
HAEMLER:Cihat Fırıncıoğlu BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR: Fatma GALATASARAY: Jack SETLER: 15-25, 17-25, 25-18, 25-16, 12-15
SÜRE: 129 Dakika SARI KART: Atakan Güneyligil Vestel Venüs Sultanlar Ligi’nde dördüncülük mücadelesi veren Bursa Büyükşehir Belediyespor ile Galatasaray, Bursa’da Cengiz Göllü Salonu’nda karşı karşıya geldi. Müthiş geri dönüşlerin yaşandığı ve nefes kesen mücadeleyi Galatasaray 3-2 kazanarak ilk yarının rövanşını da almış oldu.
İlk sete iyi başlayan Bursa Büyükşehir karşısında setin ortalarında toparlanan ve geriden gelerek skoru 13-13’e taşıyan Galatasaray, Leys, Centone, Aslı ve Güldeniz’in etkili servisleri ve hücumlarıyla arayı giderek açtı ve seti 25-15 kazandı.
İkinci sete moralli başlayan Galatasaray, Bursa Büyükşehir hücumlarını Jack ve Leys’in bloklarıyla durdurmayı başarınca her iki teknik molaya önde girdi. Güldeniz ve Seda’nın hücumlarıyla ara giderek açan Galatasaray Üçüncü sete Bursa Büyükşehir iyi başladı ve her iki teknik molaya önde girdi. Ancak mola dönüşü Galatasaray Leys’in etkili hücumlarıyla farkı kapadı ve sette ilk kez 18-16 öne geçti. Mola alan Bursa Büyükşehir, hücumlarda ve bloklarda etkili olunca seti 25-18 kazandı.
Dördüncü set karşılıklı sayılarla başladı. Bursa Büyükşehir Belediyespor, Joyce, Dora Horvath, İpek’in hücumları, İvana’nın bloklarıyla arayı açtı ve son bölüme 20-14 önde girdi. Bloklarda etkili olan Bursa ekibi seti 25-16 kazanarak maçı tie-break setine taşıdı.
Tie-break setine iyi başlayan Galatasaray 5-1 öne geçti. Üstünlüğünü sürdüren sarı kırmızılar 8-3’le saha değişti. Büyükşehir aldığı sayılarla
FOTOĞRAF

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: