Bursa Büyükşehir Belediyespor-Naturhouse Ciudad De Logrono: 3-0

Cemal EKENTOK/BURSA, SALON. Cengiz Göllü HAKEMLER:Oleksiy Skibitskyy BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR: Fatma NATURHOUSE CİUDAD DE LOGRONO: Griztbach SETLER: 25-18, 25-12, 25-18 SÜRE: Dakika

Cemal EKENTOK/BURSA, SALON. Cengiz Göllü
HAKEMLER:Oleksiy Skibitskyy BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR: Fatma NATURHOUSE CİUDAD DE LOGRONO: Griztbach SETLER: 25-18, 25-12, 25-18
SÜRE: Dakika
CEV Challenge Kupası çeyrek final rövanş karşılaşmasında Bursa Büyükşehir Belediyespor, İspanya’da 3-1 yendiği karşılaşmanın rövanşında rakibini Bu kez 3-0 yenerek adını yarı finale yazdırdı.
Rakibi karşısında oyuna rahat başlayan Bursa Büyükşehir ikinci teknik molaya geride girmesine karşın, Dora’nın etkili servisleri, Joyce, İpek ve Fatma’nın hücumlarıyla seti 25-18 kazandı.
İkinci sette Bursa Büyükşehir rakibine nefes aldırtmadı. Hücumda ve savunmada etkili olan yeşil beyazlılar seti 25-12 kazdı.
Üçüncü sette ise baş antrenör Jan de Brandt diğer oyuncularına şans verdi. Üstünlüğü sürdüren Bursa Büyükşehir Belediyespor seti 25-18 karşılaşmayı ise 3-0 kazandı.
Bursa Büyükşehir Belediyespor, yarı finalde 9 Mart’ta oynanacak olan Almanya temsilcisi SSC Palmberg Schwerin- Viteos Neuchatel Universitesi maçının galibiyle karşılaşacak. Alman ekibi deplasmanda rakibini 3-0 yenmeyi başarmıştı.
Yarın final maçının ilkini Bursa Büyükşehir Belediyespor 29 Mart’ta deplasmanda, rövanşını ise 2 Nisan’da Bursa’da oynayacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: