Bursa Büyükşehir Belediyespor Transfere Ara Vermiyor

Voleybol Bayanlar Türkiye 1’inci Ligi’nde mücadele edecek olan Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, transferde hız kesmiyor....

Voleybol Bayanlar Türkiye 1’inci Ligi’nde mücadele edecek olan Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, transferde hız kesmiyor. Geçen sezon Pursaklar Voleybol İhtisas Kulübü'nde oynayan Pınar Cankarpusat da yeşil-beyazlı ekibe imza attı.

Zorlu geçecek sezona hazırlıklarını sürdüren Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, transfer çalışmalarına hız verdi. Geçtiğimiz günlerde İller Bankası’ndan Duygu Çetav, Pursaklar Voleybol İhtisas’tan Deniz Avan ve Ankaragücü’nden Ceren Çağlar, Karşıyaka’dan Dilara Bilge’yi renklerine bağlayan kulüp, son olarak geçen sezon Pursaklar Voleybol İhtisas Kulübü’nde forma giyen 1981 doğumlu 1.92 santimetre boyundaki tecrübeli oyuncu Pınar Cankarpusat ile de anlaşmaya vardı.

Reklam
Reklam

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı İlhan Satık, “Alt yapıdan yetişecek oyuncuların yanında genç yetenekleri de kadromuza katarak uzun yıllar Bursa ve Türk voleyboluna hizmet etmeyi amaçlıyoruz.” dedi.

Pınar Cankarpusat da başarılı bir sezon geçirerek takıma katkı sağlamayı ve Bursa’da kalıcı olmayı istediklerini vurguladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: