Bursa Büyükşehir Belediyesporlu Voleyculardan Engelli Sporculara Moral Desteği

BURSA Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde düzenlendiği Okul Sporları Şenliği etkinlikleri kapsamında Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Baha

BURSA Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde düzenlendiği Okul Sporları Şenliği etkinlikleri kapsamında Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Baha Cemal, Zağra Özel Eğitim Uygulama Merkezi’nde yapılan spor şenliğine katıldı.
GENİŞ KATILIMLA YAPILDI
Özel Sporcular Şenliği, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve Milli Eğitim Müdür vekili Mustafa Bilici’nin de katıldığı törenle başladı. Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı oyuncularının da katıldığı şenliğin açılışında öğrenciler adına konuşan Ziya Sevim, kendilerine böyle bir imkan sağladıkları için Başkan Altepe’ye teşekkür etti.
HEDEF SPORCU GENÇLİK
Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kente birçok spor tesisi kazandırdıklarını asıl önemli olanın bu spor tesislere olan ilginin artırılması olduğunu vurguladı. Başkan Altepe, şöyle dedi:
"Bu programlar sayesinde çocuklarımız, yaşam boyu devam edecek alışkanlıklar kazanacaklar. Bu etkinlikler çocuklarımıza spor aktivitelerinin yanında sağlıklı beslenmeyi, kötü alışkanlıklardan uzak durmayı öğretiyor. Biz kentimizin, ülkemizin, milletimizin geleceği olan çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmesi, boş zamanlarını kötü alışkanlıklarla değil, sporla değerlendirmelerini istiyoruz."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: