Bursa Büyükşehir Duygu Çetav’ı Transfer Etti

Bu yıl Bayanlar Türkiye 1’inci Ligi’nde mücadele edecek olan Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı’nın ilk...

Bu yıl Bayanlar Türkiye 1’inci Ligi’nde mücadele edecek olan Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı’nın ilk transferi İller Bankası’ndan Duygu Çetav oldu.

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle futbol dışındaki tüm branşlarda önemli başarılara imza atan Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün bayan voleybol takımı, geçtiğimiz sezon sergilediği başarılı tablonun ardından 1’inci Lige yükseldi. Zorlu geçecek sezona hazırlıklarını sürdüren Büyükşehir Belediyespor Kulübü, transfer çalışmalarına da hız verdi. Geçen sezon İller Bankası’nda oynayan 1988 doğumlu, 1.80 boyundaki Duygu Çetav, yeşil beyazlı ekibe imza atan ilk isim oldu. Büyükşehir Belediyesi’nin de destekleriyle mücadele verdikleri tüm branşlarda kalıcı başarılara imza atmak istediklerini dile getiren Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı İlhan Satık, “Alt yapıdan yetişecek oyucuların yanında genç yetenekleri de kadromuza katarak uzun yıllar Bursa ve Türk voleyboluna hizmet etmeyi amaçlıyoruz. Pasör olan Duygu’nun takımımıza önemli bir katkı sağlayacağı inancındayız” dedi.

Reklam
Reklam

Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün yeni transferi Duygu Çetav ise, başarılı bir sezon geçirerek takıma katkı sağlamayı ve Bursa’da kalıcı olmayı istediğini vurguladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: