Bursa Büyükşehir, Ettu Cup’Ta Final Arıyor

Cemal EKENTOK/ BURSA (DHA)- BURSA Bursa Büyükşehir Belediyespor Kadın Masa Tenisi takımı ETTU Cup Yarı Finali rövanş maçında deplasmanda 3-2

Cemal EKENTOK/ BURSA (DHA)- BURSA Bursa Büyükşehir Belediyespor Kadın Masa Tenisi takımı ETTU Cup Yarı Finali rövanş maçında deplasmanda 3-2 mağlup ettiği Fransız CP Lyssois Lille Metropole takımını ağırlıyor.
Melek Hu, Aleksandra Privalova ve Simay Kulakçeken’li kadrosuyla Türkiye Kupasını kazanan yeşil beyazlılar geçen yıl Avrupa kupası finalinde kupayı kaptırdığı Fransız temsilcisini geçerek adını finale yazdırmak istiyor.
Yarın saat 14.00’te Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Masa Tenisi Salonu’nda oynanacak zorlu mücadeleye final parolasıyla çıkacak olan yeşil beyazlılar, rakibini geçtiği takdirde finalde bir başka Türk temsilcisi Tigem Spor ya da Rus TTC Kazan takımlarının galibiyle kupa için mücadele edecek.

Reklam
Reklam

FOTOĞRAF

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: