Bursa Genç Müsiad’da İzzet Şenocak Dönemi

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi’nde yapılan MÜSİAD Bursa Şubesi Gençlik Kurulu genel...

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi’nde yapılan MÜSİAD Bursa Şubesi Gençlik Kurulu genel istişare toplantısı sonucunda, Genç MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanlık görevine İzzet Şenocak getirildi.

MÜSİAD Bursa Şubesi Dernek Merkezi’nde gerçekleştirilen 10. Olağan Genel İstişare Toplantısı’na MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Hasan Çepni, Genç MÜSİAD Genel Başkanı Abdulsamet Temel, MÜSİAD Bursa Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri, çevre illerdeki Genç MÜSİAD’ın yöneticileri ve çok sayıda Genç MÜSİAD Bursa üyesi katıldı. Bursa Genç MÜSİAD’da başkanlık görevini Fatih Ilgın’dan devralan İzzet Şenocak, bu görevi devralmanın haklı gururunu yaşadığını belirtti. Şenocak, “Bugünkü heyecanımızı kaybetmemeye çalışacağız. Geçmişimize ve değerlerimize sadık kalarak görevimizi layıkıyla yerine getireceğiz. Devraldığımız mirasın omuzlarımızda oluşturduğu yükün farkındayız. Ülkemiz 2023 hedeflerine biz gençlerin önemli katkılarıyla ulaşacaktır” dedi.

Reklam
Reklam

Genç MÜSİAD Genel Başkanı Abdulsamet Temel ise, “MÜSİAD neyse, Genç MÜSİAD’da o’dur. Gençlik olarak geleceğimiz dahil bir çok şeyi öteliyoruz. İstanbul’u fetheden Fatih Sultan Mehmet 21’indeyken, Fransız İhtilalini yapan komutanların yaş ortalaması 27 iken, biz neyi erteliyoruz? Böyle bir şey yok. Artık biz rutin yönetimden öte Genç MÜSİAD, içindeki potansiyeli kullanan ve artık yeni fikirler, yeni oluşumlar, yeni faaliyetler ortaya koyabilecek seviyeye ulaştı. Şubelerle birlikte entegre olarak daha güzel çalışmalara imza atmak istiyoruz. Bu yüzden şubelerimize büyük görevler düşüyor” diye konuştu.

MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Hasan Çepni de göreve gelen yeni yönetime hayırlı olsun dileğinde bulunurken, hem MÜSİAD hem de Genç MÜSİAD olarak Bursa’da önemli projeleri yeni dönemde hayata geçireceklerini ifade etti. Gençlere önümüzdeki yıllarda ülke hedeflerinde söz sahibi olabilmeleri adına kendilerini donanımlı bir şekilde yetiştirmesi öğüdünde bulunan Çepni, “Değişim ve dönüşüm hız kazandığı dünyamızda gençlik yani yarının büyükleri çok önemli yer tutuyor. Gençler, ebeveynlerinin gözbebekleridir. Yarının Türkiye’sinde de görev alacak olan, söz sahibi olacak olan gençler, Türkiye’nin gençleridir. 2023’e 10 kala sizlerin çok hızlı bir şekilde ve donanımlı olarak yetişmesi gerekiyor” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Konuşmaların ardından Genç MÜSİAD Genel Başkanı Abdulsamet Temel’e gecenin anısına teşekkür plaketi verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: