Bursa Güne Yağmurla Uyandı

Bursa’da sabah saatlerinde kısa süreli sağanak yağış görüldü. Güne yağmurla uyanan vatandaşlar, ıslanmaktan kurtulamadı. ...

Bursa’da sabah saatlerinde kısa süreli sağanak yağış görüldü. Güne yağmurla uyanan vatandaşlar, ıslanmaktan kurtulamadı.

Aşırı sıcaklardan bunalan vatandaşlar, yağmur sayesinde serinlerken, aniden bastıran yağmur, işe gitmekte olan vatandaşlara zor anlar yaşattı. Yağmurdan kaçan vatandaşlar, otobüs duraklarına sığındı. Şehrin bazı bölgelerinde kısa üreli etkili olan yağış, şehirdeki hava sıcaklığını da oldukça düşürdü.

Meteoroloji yetkililerinden alınan bilgiye göre, Ağustos ayını mevsim normallerinin üzerinde sıcaklıklarla geçiren Bursa’da hava sıcaklığı 15 dereceye kadar düştü. Yağmurun gün içinde aralıklarla etkili olması bekleniyor.

Reklam
Reklam

Sıcaklığın haftasonuna kadar 13 derece civarında seyrederek, haftasonu tekrar yükseleceği tahmin ediliyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: