Bursa güreş camiası iftar yemeğinde buluştu

Bursa güreş camiası, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kemal Demirel, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Abdullah...

Bursa güreş camiası, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kemal Demirel, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Abdullah Karadağ ve İl Özel İdaresi Gençlik Spor ve Sosyal hizmetler Daire Başkanı Musa Aydın’ın katıldığı iftar yemeğinde buluştu.
Yemek sonrası konuşmasını gerçekleştiren İl Özel İdaresi Gençlik Spor ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Musa Aydın, 38 olimpiyat madalyasının 29’unu kazanan, Avrupa ve Dünya şampiyonalıklarında alınan derecelerle Türk bayrağını göndere çektiren, Türk spor tarihini altın harflerle süslemiş sporcularla biraya gelmekten çok mutlu olduğunu ifade etti.
İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kemal Demirel ise, geleneksel hale gelen iftarda, güreşle ilgilenen, gönül veren ve bu işe emeğini vermiş kişilerle birada bulunmaktan gurur duyduğunu söyledi.
Demirel, güreş camiasının uluslararası yarışmalarda Türkiye’ye en fazla madalyayı getirmesine rağmen, uluslar arası platformda hak ettiği değeri görememesinden üzüntü duyduğunu dile getirdi.
İftar yemeği, Türkiye ve Bursa çapında dereceye girmiş genç güreşçilere altın hediye edilmesiyle sona erdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz