Bursa “Hepimiz Ertuğrul Sağlam’ız”

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Orduspor'u konuk eden Bursaspor'da taraftarlar, sezon başından bu yana...

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Orduspor'u konuk eden Bursaspor'da taraftarlar, sezon başından bu yana boş kalan 25 bin kişilik Atatürk Stadı’nı ilk kez doldurdu.
Orduspor maçına yoğun ilgi gösteren taraftarlar, son günlerde eleştirilere maruz kalan teknik direktör Ertuğrul Sağlam’a da ''Ya kıyametler kopacak, ya da dünya batacak, senden öyle ayrılacağız hocam”, “Hepimiz Ertuğrul Sağlam’ız” şeklinde pankart açarak sahip çıktı.
Erken saatlerde stada gelen taraftarlar, tezahüratlarla takımlarını desteklemeye başladı.

Reklam
Reklam

TRİBÜN LİDERLERİ İLK KEZ STATTA
Cezaları nedeniyle sezon başından bu yana Atatürk Stadı’na gelemeyen tribün liderleri de bu sezon ilk kez stada geldi. Tribün liderleri alkışlarla karşılanırken, Teksas Tribün Lideri Selim Kurtulan, tribündeki yerini alarak taraftarlara tezahürat yaptırdı.
Stadı inleten binlerce taraftar, ünlü atkı şovlarıyla görsel bir şölen sundu.

HEPİMİZ ERTUĞRUL SAĞLAM’IZ
Takımlarının ısınmaya çıkmasıyla büyük bir coşku yaşayan tribünler, futbolcuları tek tek çağırarak üçlü çektirdi. Ayrıca, son günlerde eleştirilere maruz kalan teknik direktör Ertuğrul Sağlam’a sahip çıktı.
Başarılı teknik adamı tribüne çağıran taraftarlar, “Sonsuza kadar Ertuğrul Sağlam”, “Söyleyin kimde var böyle bir adam, adam gibi adam Ertuğrul Sağlam” şeklinde tezahürat yaptı.
“Ya kıyametler kopacak, ya da dünya batacak, senden öyle ayrılacağız hocam”, “Hepimiz Ertuğrul Sağlam’ız” yazılı pankart açan tribünler, genç çalıştırıcıya sevgi gösterisinde bulundu.

BASSER KADRODA DÖNDÜ
Afrika Kupası'nda ülkesinin milli takımında olan Faslı oyuncu Michael Basser, uzun bir aradan sonra ilk 11’de sahaya çıktı. Sağlam, Trabzonspor maçında gol atamadığı için eleştirilen Turgay Bahadır ile Bangura’yı yine yedek soyundurdu.
Bursaspor - Orduspor maçının kadroları şöyle:
Stat: Bursa Atatürk
Hakemler: Barış Şinşek, İsmail Köse, Mehmet Metin
Bursaspor: Carson, Basser, Serdar, İbrahim, Vederson, Sestak, Adem, N'diaye, Ozan, Batalla, Pinto
Orduspor: Fevzi, Ömer, Selçuk, Yalçın, Garcia, Ali, Onur, Javito, Culio, Hasan Kabze, Stancu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz