Bursa, Hessen heyetine hazırlanıyor

Bursa Valisi Şahabettin Harput başkanlığında, vali yardımcıları M. Vedat Müftüoğlu, Ahmet Hamdi Usta, Özel İdare...

Bursa Valisi Şahabettin Harput başkanlığında, vali yardımcıları M. Vedat Müftüoğlu, Ahmet Hamdi Usta, Özel İdare Genel Sekreteri Bilal Çelik, emniyet, üniversite ve değişik kurumlardan yetkililerin katılımıyla Hessen eyalet başbakanı ve beraberindeki heyetin Bursa’ya yapacağı ziyaretle ilgili bir toplantı yapıldı.

Bursa Valisi Şahabettin Harput, Çarşamba Valilik Binası'nda gerçekleştirilen toplantıda konuyla ilgili verdiği bilgide, “Bugün Hessen Eyalet Başbakanı Sayın Wolker Bouffıer’in Bursa’mıza yapacağı ziyaret öncesinde, kendilerinin bize ilettikleri Bursa’yla alakalı taleplere ilişkin programın ön taslağını hazırlamak üzere bir araya geldik.” dedi.

Reklam
Reklam

Bursa ile Hessen arasında başlatılan kardeşlik, işbirliği ve dostluk ilişkileri ekonomik, turistik, kültürel ve ticari yönlerden çok güzel bir süreç içinde olduklarını belirten Harput, “Bu sürecin önemli bir ayağını Bursa’da gerçekleştireceğiz. Türkiye’de ilk defa Bursa’da başlattığımız bu ilişki biçimi diğer iller tarafından model alınmakta.” şeklinde konuştu.

Vali Şahabettin Harput, bu kapsamda önümüzdeki üç ay içinde, Hessen ile Bursa arasında kardeşlik ve dostluk ilişkilerini geliştirmek için karşılıklı heyet ziyaretleri olacağını sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: