Bursa İl Genel Meclisi’nden emniyete destek sözü

Bursa İl Genel Meclisi (İGM) Başkanı Nedim Akdemir ve beraberindeki heyet İl Emniyet Müdürü Ali...

Bursa İl Genel Meclisi (İGM) Başkanı Nedim Akdemir ve beraberindeki heyet İl Emniyet Müdürü Ali İhsan Kahya’yı makamında ziyaret etti.
Ziyarette İGM AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Er, MHP Grup Başkanvekili Bekir Turunç da hazır bulundu. Bursa İGM Başkanı Nedim Akdemir, "Bursa olarak bizler bir bütünüz amacımız yaşadığımız şehre hizmet etmektir. İl Genel Meclisi olarak Emniyetimize nasıl bir katkı koyarız neler yapabiliriz bunları da bu nezaket ziyaretinde değerlendireceğiz. Bizler İl genel meclisi ve İl Özel İdaresi olarak her zaman emniyetimize desteğe hazırız." dedi.
Bursa Emniyet Müdürü Ali İhsan Kahya ise Bursa’nın yaşanabilir ve güvenliği çok yüksek bir kent olması için İGM ile işbirliği yapacaklarını söyledi. Emniyet Müdürü Kahya, "Tarihte bir söz var; ‘bir çivi bir nalı, bir nal atı bir at orduya zarar verir, ihya da edebilir’. O bakımdan hiçbir şeyi basit görmemek lazımdır bize göre her şey çok önemlidir bizlere yapacağınız katkılar inanıyorum ki bizim bir çivimiz gibi olsa çok büyük sonuçlar doğuracaktır. Sizlerin göstermiş olduğu teveccühe layık olmaya çalışacağız." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz