Bursa il milli eğitim müdürlüğünde ‘Kalite süreci’ devam ediyor

KalDer Bursa şubesi ile işbirliği yaparak Toplam Kalite Sürecine giren Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde...

KalDer Bursa şubesi ile işbirliği yaparak Toplam Kalite Sürecine giren Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde saha ziyareti tamamlandı. Saha ziyareti İl Milli Eğitim Müdürlüğü binasında Ulusal Kalite Hareketi (UKH) Ödülü Sekreteri Zülal Kızıltaş tarafından gerçekleştirildi.
Saha incelemelerini gerçekleştirmek üzere çalışmaları yürüten ekiplerle bir araya gelen Zülal Kızıltaş, eğitimde kaliteye verdiği önemden dolayı Atilla Gülsar’a teşekkür etti. UKH hakkında bir sunum yapan Kızıltaş, her zaman kalite çalışmaları içinde yer alan Bursa’nın kendileri için önemli bir il olduğunu söyledi. Zülal, Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğünün de bu süreçte yer almasının memnuniyet verdiğini belirterek, bu yolculuğa çıkan İl Milli Eğitim Müdürlüğü yönetici ve çalışanlarını kutladı. 21 bin öğretmen ile 530 bin öğrencinin sorumluluğunu taşıdıklarını belirten Atilla Gülsar da, "Yapılan her işin geleceği çok yakından ilgilendirdiğini, yapmadığımızda da ne gibi veballerin olacağının farkındayız. Arkadaşlarımızın ellerinden gelenin en iyisini yapma konusunda daha fazla beceri ve alışkanlık edinmesi için böyle bir süreçten geçmemiz gerektiğine inandık. Kalite yolculuğunda elde edilecek kazanımların aynı zamanda 530 bin öğrencimize de katkı sağlayacağına inanıyorum." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz