Bursa İl Tarım Müdürü Çelik'ten Manisa Tso'ya Ziyaret

Bursa Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ömer Çelik, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Meclis...

Bursa Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ömer Çelik, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Meclis Başkanı Hayati Dulman’ı makamında ziyaret etti.

Programı nedeniyle Manisa’ya gelen Çelik, bu program çerçevesinde Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkalığına seçilen Hayati Dulman’a tebrik ziyaretinde bulundu. Manisa’da görev yaptığı sürece bir çok dostlar edindiğini, Hayati Dulman’ın da kendisinde özel yeri olan dostları arasında yer aldığını söyleyen Çelik, "Manisa 16 yıla yakın görev yaptım. Bu süre için de Hayati beyle çok özel dostluğumuz oldu. Kendisi uzun yıllardır odaya hizmet eden başarılı bir isim. Bu dönemde de Meclis Başkanı olarak görev yapması beni son derece memnun etmiştir. Manisa programım çerçevesinde iyi dostum olan Hayati beye de tebrik ziyaretinde bulunmak istedim. Kendisine yeni görevinde bir kez daha başarılar diliyorum." dedi. MTSO Meclis Başkanı Hayati Dulman da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Manisa Ömer beyi unutmadı. Çünkü kendisi uzun yıllar Manisa’da başarılı çalışmalara imza attı. Ben de bu çalışmaları ile Ömer bey ile her zaman gurur duydum. Çok başarılı bir bürokratımız. Aynı başarıları şuanda görev yaptığı Bursa’da da sürdürdüğünün haberlerini alıyorum. Kendisine başarılar diliyor, bu ziyaretten dolayı Ömer bey teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: