Bursa Kamu Hastaneleri Birliği Internette

Faaliyette olduğu 2 Kasım 2012 tarihinden beri hızla teşkilatlanmasını sürdüren Bursa Kamu Hastaneleri Birliği’nin resmi...

Faaliyette olduğu 2 Kasım 2012 tarihinden beri hızla teşkilatlanmasını sürdüren Bursa Kamu Hastaneleri Birliği’nin resmi internet sitesi www.bkhb.gov.tr yayın hayatına başladı.

Kurumla ilgili tüm bilgilere bir tıkla ulaşma imkanı sunan site, kurumun idari yapısı ve iletişim bilgilerinin yanı sıra yazılı ve görsel basında yer alan haberlerine de ulaşabilme olanağı sağlıyor.
Kurumun sağlık alanındaki tüm haber ve duyurularının doğrudan paylaşılacağı web sitesinde, kuruma ait resmi facebook ve twitter hesaplarına da erişim butonları mevcut.

Reklam
Reklam

Siteden, kuruma bağlı tüm sağlık birimlerine, kurum mevzuatına ve kurumun idari kadrosunun özgeçmişlerine ulaşmak mümkün. Tüm hasta ve sağlık çalışanlarından gelen doğrudan iletileri değerlendirmek için ‘Bir Önerim Var’ kutusu da site kullanıcıları için aktif durumda.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: