Bursa Kastamonulular Derneği, İyc’yi Ziyaret Etti

Bursa Kastamonulular Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Tiftik, beraberinde Yusuf Öztürk ve Osman Başeskioğlu ile...

Bursa Kastamonulular Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Tiftik, beraberinde Yusuf Öztürk ve Osman Başeskioğlu ile birlikte İYC Kastamonu Şubesini ziyaret etti.

Ziyarette İlim Yayma Cemiyeti Kastamonu Şube yönetimine yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Tiftik, Kastamonu’nun tanıtımını çok başarılı bir şekilde ve özveriyle yürüttüklerini, birincisi 2012 yılında yapılan Bursa Kastamonu Günlerinin ikincisinin 19-23 Nisan 2013 tarihinde Bursa’da Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezinde yapılacağını ve tüm Kastamonuluların davetli olduklarını belirtti.

Reklam
Reklam

Tiftik, “Hep birlikte el ele gönül gönüle vererek bütün gücümüzle çalışarak, birlikte hareket ederek iş birliğimizi geliştirerek, Kastamonu’yu gecikmiş ama hak ettiği marka kent konumuna getirilmesi gerekiyor” dedi.

İYC yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yetişken ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yaptıkları çalışmalardan dolayı Bursa Kastamonulular Derneğini ve yönetimini tebrik etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: