Bursa Kent Konseyi Yönetimi, TÜSİAD Başkanı Yılmaz'ı Ziyaret Etti

Bursa Kent Konseyi Başkanı Semih Pala ve Bursa Kent Konseyi Genel Sekreteri Enes Battal Keskin,...

Bursa Kent Konseyi Başkanı Semih Pala ve Bursa Kent Konseyi Genel Sekreteri Enes Battal Keskin, Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Genel Başkanı ve Bursalı işadamı Muharrem Yılmaz’ı TÜSİAD Genel Merkezi’nde ziyaret etti.

Bursa Kent Konseyi (BKK) Başkanı Semih Pala, TÜSİAD Başkanı Yılmaz'a yeni görevinde başarılar diledi. Muharrem Yılmaz ise Bursa’dan bir heyetin kendisini ziyarete gelmesinin önemli olduğunu belirtti. Bursa cemiyet hayatı içinde uzun yıllardır var olan birini Bursa Kent Konseyi Başkanı olarak TÜSİAD’da ağırlamaktan mutluluk duyduğunu söyleyen Yılmaz, kent konseylerinin ülke gündeminde olduğu süreçte Bursa Kent Konseyi ile bir araya gelmenin önemli bir fırsat olduğunu vurguladı. Yılmaz, “Bursa Kent Konseyi ciddi bir birikimi ile diğer kentlerde örnek oluyor. Bunu hep beraber görüyoruz ve bundan faydalanılmasını gönülden arzu ediyoruz. Bursa Kent Konseyi tüm Bursa’yı temsil ediyor. Bu bakıma böyle bir ziyareti anlamlı buluyorum.” dedi.

Reklam
Reklam

Ziyaretin sonunda Bursa Kent Konseyi Başkanı Semih Pala ve Bursa Kent Konseyi Genel Sekreteri Enes Battal Keskin, TÜSİAD Genel Başkanı Muharrem Yılmaz’a Bursa Kent Konseyi ve Merinos AKKM faaliyetlerini anlatan set hediye etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: