Bursa Kuyumcular Odası Başkanı Şen:

Bursa Kuyumcular Odası Başkanı Rıdvan Şen, odanın mart ayının ilk haftasında yapılacak genel kurulunda aday olmayacağını söyledi.

Bursa Kuyumcular Odası Başkanı Rıdvan Şen, odanın mart ayının ilk haftasında yapılacak genel kurulunda aday olmayacağını söyledi. Şen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaklaşık 5 yıldır Bursa Kuyumcular Odası Başkanlığı görevini yürüttüğünü hatırlattı. Yönetim kurulu olarak göreve geldikleri ilk günden itibaren sektörün ilerlemesi, oda üyelerinin yaşadıkları sorunlara çözüm bulunabilmesi için büyük çaba sarf ettiklerini dile getiren Şen, "Büyük bir sorumluluk bilinciyle hareket ettik. 5 yılda büyük bir özveri gösterdiğimize inanıyorum. Bundan sonra genç arkadaşların bu görevi ileriye taşımak adına daha verimli olacaklarına inanıyorum. Bu nedenle odamızın mart ayının ilk haftasında yapılacak genel kurulunda aday değilim" dedi. Şen, görevi bıraksa da genel kurulun ardından seçilecek yeni yönetim kuruluna en büyük desteği yine kendisinin vereceğine dikkati çekerek, "İhtiyaç duyulduğunda odamız için her türlü hizmete de hazırım. İnşallah odamız için hayırlı olur. Güzel bir kongre olmasını diliyorum" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: