Bursa Milli Eğitim Müdürlüğü Kalite Konusunda Kararlı

Mükemmellikte 'Kararlılık Belgesi' alan Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü 21. Kalite Kongresi, Lütfü Kırdar Kongre...

Mükemmellikte 'Kararlılık Belgesi' alan Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü 21. Kalite Kongresi, Lütfü Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda yapıldı. Geniş bir katılımla gerçekleştirilen kongreye, Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Kurumsal Gelişim Ekibi de katıldı.

KalDer Bursa Şubesi ile işbirliği yaparak toplam kalite sürecine giren Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü, geçtiğimiz yıl 'Mükemmellikte Kararlılık Belgesi' almıştı. Bu kapsamda, mükemmellik yolculuğunda çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü kalite kongresine katıldı. Müdür Yardımcısı Ensar Manav başkanlığında kurulan Kurumsal Gelişim Ekibi ile 21. Kalite Kongresi'ne katılan Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü, çalışmalarına devam ederek hizmet kalitesini yükseltmek istiyor.

Reklam
Reklam

Kurum olarak iş mükemmelliğini hedeflediklerini belirten Ensar Manav, “Bursa’da 500 bini aşan öğrenciye, velilerine ve öğretmenlerimize hizmet veriyoruz. Sorumluluklarımızın bilinciyle ‘En iyi, en mükemmel hizmeti nasıl veririz?’ konusunda ciddi çalışmalarımız var.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: