Bursa Milli Eğitim Müdürü Gülsar: BTSO Eğitim Kampüsü Türkiye Ve Bakanlığa Örnek

Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından yaptırılan...

Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından yaptırılan eğitim kampüsünün Türkiye ve Bakanlığa örnek olduğunu belirtti.

İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, BTSO Başkanı İbrahim Burkay’ı ziyaret etti. Atilla Gülsar, BTSO Başkanı İbrahim Burkay ve ekibine çalışmalarda başarılar diledi. BTSO’nun bu zamana kadar eğitime verdiği destekten dolayı emeği geçenlere teşekkür eden Gülsar, BTSO tarafından yaptırılan okullarda binlerce öğrencinin öğrenimini sürdürdüğünü söyledi.

Reklam
Reklam

GÜLSAR: KAMPÜSLERİMİZ TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLDU

BTSO eğitim kampüsleri hakkında bilgi veren Atilla Gülsar, “BTSO tarafından yaptırılan eğitim vadisinde 8, mesleki eğitim kampüsümüzde ise 3 okulumuz faaliyet gösteriyor. Binlerce öğrencimizin eğitim gördüğü bu kampüslerimizde tercih edilen ve başarılı olan okullarımız bulunuyor. Türkiye’de bir ilk olan kampüs uygulaması diğer illere ve Bakanlığımıza da örnek oldu. Şu an ülke genelinde örnek alınan bu modelle ilgili birçok çalışma gerçekleştiriliyor.” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren BTSO Başkanı İbrahim Burkay da, “Önümüzdeki günlerde eğitim kampüslerimizi ziyaret etmeyi düşünüyoruz. Eğitim konusunu bizler ve ülkemiz için önemli görüyoruz. Özellikle sanayimizin kalifiye eleman ihtiyacının karşılanması için mesleki eğitimin önemi büyük. Bu konuda sektörün arzu ettiği çalışmalar yapacağız.” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: