Bursa Osmangazi Belediyesi'nden Siverek Belediyesi'ne Ziyaret

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Bursa Osmangazi Belediye Başkanı'nın temsilcisi İhsan Paşa Güzeldağ, Siverek ilçesine gelerek Belediye...

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Bursa Osmangazi Belediye Başkanı'nın temsilcisi İhsan Paşa Güzeldağ, Siverek ilçesine gelerek Belediye Başkanı Ali Murat Bucak ile görüştü.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ın Belediye Başkanı Ali Murat Bucak'a gönderdiği çeşitli hediyeleri belediye başkanına takdim eden Güzeldağ, "Belediye Başkanımız Mustafa Dündar'ın selamlarını getirdim, Sayın Başkanımız Siverek Belediyesi ile kardeş Belediye olmak istiyor" dedi.

Siverek ilçe Belediye Başkanı Ali Murat Bucak ise barış süreciyle birlikte Türkiye'de şu an olumlu ve güzel bir havanın olduğunu, birlik beraberlik ve kardeşliğe ihtiyaç duyulduğu bir dönemde Osmangazi Belediyesi ile Siverek Belediyesi'nin kardeşliğini önemsediğini, bu konuda çalışmalara başlayacaklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz