Bursa Polisinden Öğrencilere "Kent Müzesi Ve Şehir" Gezisi

Bursa polisi, sosyal sorumluluk projesi kapsamında belirlediği 40 öğrenciye, Bursa Kent Müzesi ve kenti gezdirdi.

Bursa polisi, sosyal sorumluluk projesi kapsamında belirlediği 40 öğrenciye, Bursa Kent Müzesi ve kenti gezdirdi.

Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğünce düzenlenen etkinlikte, Şehit Polis Bülent Aslan Ortaokulu öğrencilerinden belirlenen 40 çocuk, Bursa Kent Müzesi'ni gezdi. Öğrenciler, gezinin ardından müze önünde polislerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Çocuk Şube Müdürü Oktay Yıldızer, çocukların okul içinde ve okul dışında karşılaşabilecekleri her türlü sorunla ilgilendiklerini belirterek "Biz bu yaptığımız geziyle beraber artık sizinle arkadaş olduk. Biraz sonra memur arkadaşlarımız sizlere şubemizin web site adresini ve facebook sayfa adresini verecek. Sizden ricamız, bunları kendi sayfalarınıza eklemeniz ve ihtiyacınız olduğu zamanlarda bize ulaşmanızdır" dedi.

Reklam
Reklam

Çocuklar daha sonra Bursa Büyük Şehir Belediyesi'nden temin edilen üstü açık otobüsle şehri gezdi.

Muhabir: Volkan Bayraktar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: