Bursa Sahilleri Yaza Hazırlanıyor

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yaz mevsimi öncesi kentin sahil beldelerinde incelemelerde bulunarak, vatandaşların...

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yaz mevsimi öncesi kentin sahil beldelerinde incelemelerde bulunarak, vatandaşların tatillerini en iyi şekilde değerlendirmeleri için gereken çalışmaların yapıldığını söyledi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yaklaşan yaz mevsimi öncesinde kentin sahillerindeki eksikleri tespit etmek amacıyla Büyükşehir Belediyesi bürokrat ve teknokratlarıyla birlikte tatil beldelerinde incelemelerde bulundu. Başkan Altepe, ekibiyle birlikte, Mudanya’nın Altıntaş Köyü’nden başladıkları sahil incelemesini Kurşunlu, Kumsaz, Gemsaz, Küçükkumla, Büyükkumla ve Narlı sahilleriyle sürdürdü. Gemlik Belediyesi Başkanvekili Refik Yılmaz’ın da katıldığı inceleme gezisinde, Başkan Altepe, vatandaşlarla da bol bol sohbet etti.

Reklam
Reklam

Başkan Altepe, vatandaşların tatillerini en iyi şekilde değerlendirmeleri için gereken çalışmaların yapılacağını belirterek, “Büyükşehir Belediyesi olarak yaz sezonu hazırlıklarımızı hızlıca sürdürüyoruz. Bursamız bir sahil şehri. Mudanya ve Gemlik sahillerinde ön çalışmamızı yapıyoruz. Yaz sezonu gelmeden yürüyüş yollarından, parklarına ve spor alanlarına kadar her alanda tüm bölgelerimizde yapılması gereken acil düzenlemeleri tamamlayıp, sahillerimizi yaza hazırlamayı hedefliyoruz. Vatandaşlarımızın tatillerini en güzel şekilde geçirmeleri için, sahil bölgelerindeki eksikleri tamamlamayı hedefliyoruz.” dedi.

Gemlik Belediyesi Başkanvekili Refik Yılmaz da Gemlik’in 38 kilometrelik sahil bandına sahip bir ilçe olduğunu söyleyerek, “Yazın Türkiye’nin her yerinden tatilcilerimiz ilçemize geliyor. Özellikle Kumla ve Kurşunlu sahilleri yüzbinlerce insana hizmet veriyor. Yaz öncesi yapılması gerekenleri not ettik. Eksiklerimizi tamamlayıp sahilimizi en güzel şekilde sezona hazırlamayı istiyoruz.” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

“Bir turizm şehri olan Bursa, yüzünü deniz dönmüş durumda” diyen Başkanvekili Yılmaz, "Bir yandan Gemlik Belediyemiz bir yandan Büyükşehir Belediyesi olarak yatırımlarımız sürüyor. Bir yandan da sahillerimizi yaza hazırlıyoruz" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: