Bursa Şehir Merkezinde Dönüşüm Sürüyor

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Nalbantoğlu Çarşısı'nın altı ve üstüyle tamamen yenileneceğini, çarşının yaz...

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Nalbantoğlu Çarşısı'nın altı ve üstüyle tamamen yenileneceğini, çarşının yaz ayları öncesinde bambaşka bir görünüm kazanacağını söyledi.

Ticari hareketliliğin yoğun olduğu Atatürk Caddesi üzerindeki Nalbantoğlu Çarşı’nı sağlıklaştırma çalışmalarını başlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Genel Sekreter Yardımcısı Bayram Vardar ile çarşıda incelemelerde bulundu. Yapılması planlanan çalışmalar hakkında Fen İşleri Daire Başkanı Fehmi Ökten’den bilgiler alan Başkan Altepe, kent merkezi ve çarşıların yenilenmesi çalışmalarına devam ettiklerini kaydetti.

Reklam
Reklam

Daha önce Cumhuriyet Caddesi'nde başlatılan yenileme çalışmalarının Heykel ve Altıparmak´la sürdüğünü, Nalbantoğlu Çarşısı'nda da dönüşümü başlatmak istediklerini belirten Başkan Altepe, büyük çoğunluğu belediyeye ait olan dükkânlardan oluşan çarşıdaki sıkıntıların giderilmesi noktasında kararlı olduklarını bildirdi. Bu konuda son tespitleri yaptıklarını, ihale aşamasından sonra başlatılacak çalışmaları yaz ayları başlangıcına kadar bitirmek istediklerini ifade eden Başkan Altepe, "Çarşıdaki eksikliklerin tamamlanması, aksaklıkların giderilmesi ve aynı zamanda bölgenin yer altı ve üstüyle yeniden düzenlenmesi konusunda yaza kadar sonuç almak niyetindeyiz. İnşallah bu yaz, değişik bambaşka bir Nalbantoğlu göreceğiz. Hem esnafımız hem de Bursa’mız için şimdiden hayırlı olsun." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: