Bursa Terminali'nde Bilet Satışı Başladı

Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde BURULAŞ ve Boy-Koop arasındaki sorun nedeniyle yazıhanelerde iki gündür devam eden...

Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde BURULAŞ ve Boy-Koop arasındaki sorun nedeniyle yazıhanelerde iki gündür devam eden bilet satış sıkıntısı sona erdi. Taraflar arasında yapılan görüşme ile bilet satışına başlandı.

Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Bursa Ulaşım Toplu Taşım İşletmeciliği Sanayi ve Ticaret A.Ş (BURULAŞ), Boy-Koop yazıhanelerine, kira borcu nedeniyle tahliye kararı çıkartmıştı. Dün baş gösteren kriz ile birlikte terminale bilet almaya giden yolculara bilet kesilememiş, yolcular geri dönmek durumunda kalmıştı.

Reklam
Reklam

Ankara’ya gitmek isteyen Tuncay Gedik isimli üniversite öğrencisi, yazıhanelerden bilet alamadığı için iki gündür Bursa’da beklediğini söyledi. Gedik, bugün de bilet alamazsa akrabasının yanında kalacağını ifade etti. Yolcuların yanı sıra otobüs firmalarının da mağduriyeti üzerine iki taraf bugün görüşerek anlaşma yoluna gitti. Öğle saatlerinde başlayan görüşmelerle birlikte yazıhanelerde bilet satışına izin verildi.

Van Gölü Seyahat sorumlusu İsa Tacer de BURULAŞ ve Boy-Koop arasındaki sıkıntı nedeniyle iki gündür yolcularla birlikte kendilerinin de mağdur olduğunu dile getirdi.

Truva Turizm sahibi Nedim Yoldaş ise sıkıntının büyük ölçüde halledildiğini, bilet satışına başladıklarını söyledi.

Kamil Koç Yazıhane Sorumlusu Ayhan Sarısu da yolculara bilet satmaya başladıklarını ifade etti. Bilet alarak memleketlerine gitmeye başlayan yolcular yaşadıkları mutluluğu dile getirdiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: