Bursa Ticaret Borsası, Tavukçuluk Firması Yetkililerini Ağırladı

BURSA (AA) - Bursa Ticaret Borsası (BTB) Başkanı Özer Matlı, Bursa markalarının büyümesi için ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını bildirdi.

Bursa Ticaret Borsası Başkanı Özer Matlı, Bursa markalarının büyümesi için ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını bildirdi. BTB'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Matlı ve BTB Meclis Başkanı Mehmet Aydın, Kanatlı Ürünler Tanıtım Grubu Yönetim Kurulu Başkanlığı ile İstanbul Su Ürünleri ve Hayvansal Gıdalar İhracatçılar Birliği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevleri de bulunan Hastavuk Genel Müdürü Şahin Aydemir ve Finans Müdürü Erdinç Pir ile borsa binasında bir araya geldi. Sektöre yönelik konuların ele alındığı toplantıda, müşterek hareket kararı alındı. Matlı, toplantıda, Bursa'nın aslında bir gıda kenti olduğuna dikkati çekerek, şunları kaydetti: "Çoğu insan bunun farkında değil ama biz farkındayız ve gıda alanında da Bursa'nın istenilen yere ulaşması için elimizden geleni yapıyoruz. Bu manada Bursa'nın markalarına değer veriyoruz. Hastavuk da bir Bursa markasıdır. Bursa markalarının büyümesi için ne destek verilmesi gerekiyorsa BTB olarak bu desteği vermeye gayret göstereceğiz."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: