Bursa Valisi Harput:

Bursa Valisi Şahabettin Harput, bayram mesajı yayımladı.

Bursa Valisi Şahabettin Harput, bayram mesajı yayımladı.

Harput, mesajında, bir Ramazan Bayramını daha hep birlikte huzur ve güven içinde idrak etmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Dini ve milli bayramların, millet olma şuuruna ermenin temeli ve sosyal hayatın simgesi olan önemli günler olduğunu belirten Harput, şunları kaydetti:

"Esasen Ramazan Bayramı, bize sabretmeyi, bağışlamayı, yardımlaşmayı ve paylaşmayı öğrettiği gibi açın, kimsesizin, yoksulun, öksüzün, yetimin, hastanın ve her türlü ilgi ve yardıma muhtaç olanların da hatırlanmasına vesile olan bir mübarek aydır. Bu yıl da yine Bursa'mızda ve ülkemizin dört bir yanında sayısız güzellikler yaşadık. Halkımız birbiriyle yardımlaşmada ve dayanışmada adeta bir yarış içerisine girdiler. Her türlü takdirin üzerindeki bu yardım kampanyaları için bütün vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum."

Reklam
Reklam

Bayram vesilesiyle tüm vatandaşların kendilerini daha güzel ve değerli bir gelecek için hazırlamalarını isteyen Harput, şöyle devam etti:

"Özellikle bayramda, bayramın anlamına uygun olarak önce kendi aile büyüklerinin, akraba, dost ve komşuları yanında hastane köşelerinde, huzur evlerinde, yetiştirme yurtlarında hayatlarını geçirmek zorunda kalanları da hatırlayarak bayramlaşmanın en güzel örneklerini vermelerini istiyorum. Bu vesileyle Ramazan Bayramı'nın tüm Bursalı vatandaşlarıma, Türk ve İslam alemine hayırlar getirmesini diliyor, tüm vatandaşlarımızın bayramlarını gönülden kutluyor, en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Şanlı bayrağımızın gölgesi altında nice güzel bayramlara sağlık ve esenlik içerisinde erişmelerini diliyorum."

Muhabir: Cem Şan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: