Bursa'da 5 fuar birden açıldı

Serhat TEZCAN/BURSA, Fuarların açılış töreninde konuşan Tüyap Bursa Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü İlhan Ersözlü, 21 ülkeden 529 firmanın fuarlara katıldığını söyledi. Geçen

Serhat TEZCAN/BURSA, Fuarların açılış töreninde konuşan Tüyap Bursa Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü İlhan Ersözlü, 21 ülkeden 529 firmanın fuarlara katıldığını söyledi. Geçen yıla oranla yüzde 50 oranında büyüdüklerini anlatan Ersözlü, kalıpçıların da katılması ile daha da güçlendiklerini kaydetti. Fuarları 30 ülkeden 40 bin kişini ziyaret etmesini beklediklerini belirten Ersözlü, 2014 yılı içerisinde 14 fuar organize ettiklerini açıkladı.
KALIPÇILIK İHTİSAS ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ
Ulusal Kalıp Üreticileri Birliği "Genel büyümenin üzerinde bir büyüme gerçekleştirdik. Sektörle ilgili ihtiyaç ve beklenti artıyor. Türk kalıpçılığının ilerlemesi için Kalıpçılık İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin hayalini gerçekleştiriyoruz. 2017 itibariyle Yalova'da hayata geçireceğiz. Kamulaştırma devam ediyor. Buraya ayrıca yapacağımız ortak kullanım alanları ve Teknoloji Ar-Ge merkezi ile firmalara bazı avantajları da sunmaya çalışacağız."
Konuşmaların ardından ziyarete açılan fuarlar, 4- 6 Aralık 2014 tarihlerinde 11.00 ile 19.30 saatleri arasında 7 Aralık 2014 tarihinde ise 11.00 ile 18.30 saatleri arasında gezilebilecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: