Bursa’da 60 mahallede 40 saat süreyle sular kesilecek

Bursa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ) tarafından yapılacak altyapı çalışmaları nedeniyle Osmangazi ve...

Bursa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ) tarafından yapılacak altyapı çalışmaları nedeniyle Osmangazi ve Yıldırım ilçelerinde, 17 – 18 Eylül tarihlerinde 40 saat süreyle su kesintisi uygulanacağı belirtildi.
BUSKİ yetkililerinin açıklamasına göre, nostaljik tramvay yapım çalışmalarına bağlı olarak İncirli Caddesi’nde içme suyu hattında yapılacak düzenlemeler nedeniyle; 17 Eylül Cumartesi günü saat 08.00 ile 18 Eylül Pazar günü saat 24.00 arasında, 40 saat süreyle Osmangazi ilçesinde 23 mahallede, Yıldırım ilçesinde de 37 mahallede su kesintisi uygulanacak.
Açıklamaya göre, Osmangazi ilçesinde Demirkapı, Esentepe, Alacahırka, Aladdin, Osmangazi, Molla Gürani, Pınarbaşı, Kavaklı, İvazpaşa, Molla Fenari, Maksem, Tahtakale, Alipaşa, İbrahimpaşa, Nalbantoğlu, Orhanbey, Şehreküstü, Reyhan, Alacamescit, Tuzpazarı, Demirtaşpaşa, Kayhan, Hocaalizade mahalleleri ile Muradiye Devlet Hastanesi’nde; Yıldırım ilçesinde de Karaağaç, Kurtoğlu, Umurbey, Mollaarap, Namazgâh, Yeni Mahalle, Piremir, Teferrüç, Akçağlayan, Zümrütevler, Musababa, Emirsultan, Yeşil, Karamazak, Meydancık, Selimzade, Hacı Seyfettin, Hocataşkın, Davutkadı, Sıracevizler, Yeşilyayla, Maltepe, Değirmenlikızık, Yediselviler, Sinandede, Mehmet Akif Ersoy, Baruthane, Eğitim, Selçukbey, Ertuğrulgazi, Kaplıkaya, Siteler, Mimar Sinan, Güllük, Fidyekızık, Bağlaraltı ve 75.Yıl mahalleleri ile Işıklar Hava Lisesi’nin su kesintisinden etkileneceği bildirildi.
Çalışmaların erken tamamlanması durumunda suların daha önce verilebileceğini belirten yetkililer, vatandaşları tedbirli olmaları ve musluklarını kontrollü kullanmaları konusunda uyardı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz