Bursa'da 95 Bin Paket Gümrük Kaçağı Sigara Ele Geçirildi

Bursa Emniyet Müdürlüğü tarafından şafak vakti düzenlenen operasyonda 95 bin paket gümrük kaçağı sigara ele...

Bursa Emniyet Müdürlüğü tarafından şafak vakti düzenlenen operasyonda 95 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan 4 kişi adli kontrol cezasıyla serbest bırakıldı.

Osmangazi ilçesi Yunuseli Mahallesi'ndeki bir depoya gümrük kaçağı sigara boşaltılacağı yönündeki ihbar üzerine Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Mali Suçlar Büro Amirliği ekipleri, bir kamyonda kahve ve streç kutularının arasına zulalanmış 95 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirdi. Kaçak sigaraların Doğu anadolu Bölgesi'nden getirildiği belirlenirken olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan H.A. (24) ve H.L'nin (34) daha önceden sigara kaçakçılığından sabıkası olduğu ifade edilirken, N.A. ve M.S.'nin sigara kaçakçılığından kaydı olmadığı öğrenildi. Adliyeye sevkedilen zanlılar, adli kontrol cezasına çarptırılarak tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: