Bursa'da aile eğitimleri devam ediyor

Bursa’da düzenlenen ve anne, baba, çocuk ve ergen ilişkisini güçlendirmeyi hedefleyen 7-19 Aile Eğitimi Seminerleri...

Bursa’da düzenlenen ve anne, baba, çocuk ve ergen ilişkisini güçlendirmeyi hedefleyen 7-19 Aile Eğitimi Seminerleri devam ediyor.
Hedefi anne, baba, çocuk ve ergen ilişkisini güçlendirip çocuk ve ergenin kendinde var olan potansiyelini gerçekleştirmesini sağlamak olan seminer, Nuri Erbak İlköğretim Okulu ve Yıldırım İMKB Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nde verildi. Seminere katılan velilere katılım belgesi verildi. Belge törenine katılan İl Milli Eğitim Şube Müdürü Şükrü Bilgiç, uzman rehber öğretmenler tarafından verilen eğitimlerin arttırılarak devam edeceği belirtildi. Amaçlarının her okulda mümkün olduğunca geniş veli katılımıyla bu eğitimleri verebilmek olduğunu belirten Şube Müdürü Bilgiç, katılımlarından dolayı velileri tebrik etti.
8 hafta süren eğitimlere Nuri Erbak İlköğretim Okulundan 15, Yıldırım Teknik ve Meslek Lisesinden 26 veli katıldı. Programda; ergeni tanımak, iletişim kurmak, birlikte büyümek, aile tutumları, olumlu davranış kazandırma, riski yönetme, uzlaşabilme ve geleceği planlama konularında eğitimler veriliyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz