Bursa'da "Atletizm İl Birinciliği" Müsabakaları Sona Erdi

Bursa'da, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Atletizm İl Temsilciliği tarafından düzenlenen "Atletizm İl Birinciliği" müsabakaları tamamladı.

Bursa'da, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Atletizm İl Temsilciliği tarafından düzenlenen "Atletizm İl Birinciliği" müsabakaları tamamladı. Eski milli atletlerden merhum Ahmet Aydın ile atletizm antrenörü ve hakemi merhum Arif Akçam anısına düzenlenen ve Atıcılar Olimpik Atletizm Stadı'nda iki gün süren organizasyona yaklaşık 600 sporcu katıldı. Yıldızlar, gençler ve büyükler kategorilerindeki yarışlarda, disk atmada 56,30 metrelik derecesiyle 55 metre olan dünya gençler barajını geçen Yusuf Yalçınkaya, 22-27 Temmuz'da ABD'nin Oregon kentinde gerçekleştirilecek Dünya Şampiyonası'na katılma hakkını kazandı. Antrenörü Muharrem Or'un uyarısıyla daha dikkatli atış yapan ve rekora da bir adım yaklaşan Yalçınkaya, sevincini Or ve babası Fikret Yalçınkaya ile paylaştı. Atletizm İl Temsilcisi Bülent Şahin, müsabakaların tamamlanmasının ardından Akçam'ın ailesine plaket verdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: