Bursa'da Bir Grup İmralı Ile Görüşmeleri Protesto Etti

Bursa'da bir grup İmralı ile görüşmeleri protesto etti.

Bursa'da bir grup İmralı ile görüşmeleri protesto etti.

Pınarbaşı Şehitliği'nde bir araya gelen yaklaşık 20 kişi, görüşmeleri protesto etti. Şehitler anısına Kur'anı Kerim okundu.

Alperen Ocakları Bursa İl Başkanı Hasan Fehmi Altun, yaptığı basın açıklamasında, devletin vatandaşı ile müzakere etmeyeceğini, çünkü, devletin milleti ile zaten barışık olduğunu söyledi.

"Osmanlı'dan bu yana bu topraklar üzerinde çeşitli oyunlar oynandığını" belirten Altun, "Dünün eşkıyasından bugün icazet almak için İmralı yolları aşındırılmaktadır. Bu müzakere gruplarının oyununa gelenler, siz bunları konuşmadan önce hiç İstanbul'a Edirnekapı Şehitliği'ne gittiniz mi- Buradaki Pınarbaşı Şehitliği'ne geldiniz mi- Kefensiz yatanlardan müzakere için izin aldınız mı- Eğer birileri ile müzakere yapılacaksa vatanın gerçek sahipleri şehitlerimizden icazet alınmalıdır" dedi.

Reklam
Reklam

Grup, açıklamanın ardından dağıldı.

Muhabir: Halil İbrahim Başer / Harun Kaymaz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: