Bursa'da çöpçüler ramazan iznine mi çıktı?

Bursa'da Hamitler TOKİ'de çöp isyanın yaşandı. 2 gündür çöplerinin alınmadığını ileri süren TOKİ sakinleri, isyan etti.

Bursa'da Hamitler TOKİ'de çöp isyanın yaşandı. 2 gündür çöplerinin alınmadığını ileri süren TOKİ sakinleri, isyan etti.

Bursa'da Ramazan ayının ikinci gününde Hamitler TOKİ'de çöp isyanın yaşandı. 2 gündür çöplerinin alınmadığını ileri süren TOKİ sakinleri, çöp konteynırlarının ağzına kadar dolduğunu, çöpçülerin Ramazan dolayısıyla semtlerine uğramadığını öne sürdü.

Ramazan ayının girmesiyle birlikte çöpçülere hasret kaldıklarını dile getiren Hamitler TOKİ sakinleri, "Görüyorsunuz, görünen köy kılavuz istemiyor. Çöp için semtimizi 2 gündür ziyaret eden olmadı. Çöp konteynırlarımız ağzına kadar çöp içinde. Merak ediyoruz, çöpçülere Ramazan izni mi verildi? Yoksa çöpçüler bizim semtimizi protesto mu ediyor? Biz çöplerimizi nereye atacağız? Osmangazi Belediyesi yetkililerine sesleniyoruz. Bu çöp hizmeti hakkımızı istiyoruz. Sıcak havada çöplerimiz kokuyor. Başka semtler tertemiz, Hamitler TOKİ Konutları ise bu görüntülere bıraktı kendini. Yetkililer sesimize kulak versin" diye tepki gösterdiler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz