Bursa'da "Demokratik Katılım Projesi"

Bursa Kent Konseyi (BKK) Gençlik Meclisinin, gençlerin yerel yönetimlerde etkili olabilmesi amacıyla yürüttüğü "Demokratik Katılım Projesi"nin Marmara Bölge Toplantısı, Bursa'da yapıldı.

Bursa Kent Konseyi Gençlik Meclisinin, gençlerin yerel yönetimlerde etkili olabilmesi amacıyla yürüttüğü "Demokratik Katılım Projesi"nin Marmara Bölge Toplantısı, Bursa'da yapıldı. Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, BKK Gençlik Meclisi ev sahipliğinde düzenlenen toplantı, Kırklareli, Edirne, Düzce, Yalova, Kocaeli, Sakarya, Çanakkale, İstanbul, Bolu ve Bursa'dan yaklaşık 40 gencin katılımıyla 3 gün sürdü. Gençlik ve Spor Bakanlığının, "2013 Yılı Gençlik Projeleri Destek Programı" kapsamında oluşturulan "Demokratik Katılım Projesi" ile gençlerin, başta öğrenci konseyi, üniversite kulüpleri, gençlik merkezleri ve gençlik sivil toplum kuruluşları olmak üzere kurumsal katılımlara teşvik edilmesi amaçlanıyor. Katılımcılara sertifikalarını veren BKK Genel Sekreter Yardımcısı Murat Başlar, projenin, Gençlik Meclislerini daha da güçlendireceğini belirterek, "Marmara Bölge Toplantısına ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Diğer şehirlerle olan iletişimimiz proje haricinde de farklı konularda devam edecektir. Projeye katkı veren Gençlik Meclisi üyelerine teşekkür ederim" ifadesini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: