Bursa'da dev kapışma...

Turkcell Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe, bu akşam Bursaspor'a konuk oluyor. Turkcell Süper Lig'deki son 2 maçında 1-1 berabere kalmasına rağmen, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde hafta içinde İtalya şampiyonu Inter'i 1-0 yenerek moral bulan Fenerbahçe, Bursaspor karşısında da galibiyeti hedefliyor.

Öte yandan yönetimde yaşanan problemlerden dolayı bir hayli sıkıntı içerisinde olan Bursaspor ise, bu karşılaşmayı en büyük destekçisi olan taraftarı önünde kazanarak, kötü havayı bir nebze olsun dağıymak istiyor.

Reklam
Reklam

Teknik direktör Zico, 20 kişi olarak belirlediği Bursaspor kafilesine sakatlıkları nedeniyle Kezman, Serdar, Tümer ve Appiah'ın yanı sıra, Kemal ve Can'ı da almadı.

Bursa Atatürk Stadı'nda saat 20.30'da başlayacak maçı hakem Hüseyin Göçek yönetecek.

BURSASPOR: Vega, Bekir Ozan, Ömer, Egemen, İsmail, Veli, Mustafa, Sumulikoski, Yenal, Sinan, Herve Tum
FENERBAHÇE: Volkan, Önder, Edu, Lugano, Roberto Carlos, Colin Kazım, Deniz, Aurelio, Vederson, Alex, Deivid

Stat: Bursa Atatürk
Yayın: Lig TV
Saat: 20.30
Hakem: Hüseyin Göcek

77. RANDEVU
Fenerbahçe ile Bursaspor, Bursa'da yapacakları maçla birlikte, ligde 77. kez karşı karşıya gelecek. Bursaspor'un Birinci Lig'e yükseldiği 1967-68 sezonundan itibaren karşılaşan iki takımın geride kalan lig maçlarında Fenerbahçe 39, Bursaspor ise 10 galibiyet elde ederken, taraflar 27 kez de beraberliği bozamadı. Lig maçlarında sarı-lacivertlilerin toplam 118 golüne, yeşil-beyazlılar 57 golle karşılık verebildi.

İki takım arasında geçen sezon yapılan maçlarda Bursaspor İstanbul'da 1-0, Fenerbahçe de Bursa'da 4-0 galip gelmişti.

Reklam
Reklam