Bursa’da En Çok Konuşulan Isim Bülent Arınç Oldu

Bursa’da geçtiğimiz şubat ayında en çok konuşulan isim Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç...

Bursa’da geçtiğimiz şubat ayında en çok konuşulan isim Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç oldu.

Medya Takip Merkezi (MTM), Bursa’nın şubat ayında öne çıkan konu, isim ve markalarını mercek altına aldı. Araştırmaya göre; basında adından en çok söz ettiren Bursalı isim Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç oldu. Arınç, İmralı ile görüşmeler sürecindeki açıklamalarıyla gazete ve dergilerde bin 310 adet haberle yer aldı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ise Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in ziyareti sırasında Türkiye’nin ilk yerli üretim tramvayı olan İpekböceği’ni kullanmasında kendisine eşlik etmesiyle ve 'Makedonya’da Bursa Meydanı' kurulması haberleriyle bin 55 haberde yer buldu.

Reklam
Reklam

Araştırmaya göre, basının gündeminde en fazla yer alan marka ise Bosch oldu. Bosch, sürdürülebilir enerji için yaptığı çalışmalarıyla 190 adet haberde adından bahsettirdi.

Avrupa’da ortaya çıkan at eti skandalında adının yer almasıyla gündeme gelen Nestle ise 157 adet haber ve yazıda yer aldı. Şubat ayında Bursaspor ve MODEKS 2013 Fuarı da en çok konuşulan gündem maddeleri oldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz