Bursa'da Hırsızlık Operasyonu

Gemlik ilçesinde, 26 ayrı olayda, trafo yağı ve bakır tel gibi malzemeleri çaldığı iddia edilen 7 kişi gözaltına alındı.

Gemlik ilçesinde, 26 ayrı olayda, trafo yağı ve bakır tel gibi malzemeleri çaldığı iddia edilen 7 kişi gözaltına alındı. Alınan bilgiye göre, istihbarat çalışmaları sonucu bazı kişilerce "nitelikli hırsızlık" suçu işlendiğini belirleyen jandarma ekipleri, Gemlik'te 12 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Ekipler, il merkezi ve bazı ilçelerde yaşanan 26 ayrı olayda, trafo yağı ve bakır tel gibi malzemeleri çaldığı ileri sürülen 7 kişiyi gözaltına aldı. Söz konusu adreslerde yapılan aramalarda, 2 bin 101 litre trafo yağı, suç işlemekte kullanılan bir ticari araç, 37 metre hortum, 4 ayarlı pense, ikişer vakumlu pompa, demir testere ve boru anahtarı ile manivela, balyoz, iş eldiveni ve şerit metre ele geçirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz