Bursa'da Kaçak Sigara Operasyonu

Bursa'da, 15 bin 670 paket bandrolsüz sigara ele geçirildi.

Bursa'da, 15 bin 670 paket bandrolsüz sigara ele geçirildi.

Osmangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir kişinin piyasa çok sayıda bandrolsüz sigara süreceği ihbarı üzerine harekete geçti. Yapılan istihbarat çalışmalarının ardından ekipler, bu kişinin aynı suçtan sabıkası bulunan Halil Ö. (33) olduğunu belirledi.

Polis ekipleri, zanlı ve yanındaki arkadaşı Melih T'yi (33) merkez Osmangazi ilçesi Uluyol Caddesi'nden Yıldırım ilçesi Otosansit bölgesine kadar takip etti.

Zanlıların sigaraları Mehmet Ali D'ye (54) ait depodan otomobile yükledikleri sırada operasyonda, 15 bin 670 paket bandrolsüz sigara ele geçirildi.

Reklam
Reklam

Gözaltına alınan 3 kişi, emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Öte yandan, 5 Mayıs'tan bu yana 100 bin paket bandrolsüz sigara ele geçirildi, 200 kişiye para cezası uygulandığı belirtildi.

Muhabir: Doğukan Altınay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: