Bursa'da Kanlı Kavga: 4 Yaralı

Bursa’da iki grup arasında başlayan ağız dalaşı kanlı bitti. Silahların çekildiği kavgada 4 kişi yaralandı.Olay,...

Bursa’da iki grup arasında başlayan ağız dalaşı kanlı bitti. Silahların çekildiği kavgada 4 kişi yaralandı.

Olay, dün gece saat 00.30 sıralarında merkez Yıldırım ilçesi Hacıvat Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, minibüs şoförlüğü yapan Sızucen M. (40), Hacıvat Mahallesi 110. Sokak'tan geçerken Rüştü A. (27), Orhan A. (33), Ömer A. (23) ve Ali A. (66) isimli şahıslarla belirlenemeyen bir sebepten dolayı tartıştı. Minibüsü ile olay yerinden ayrılan Sızucen M. bir süre sonra kendi mahallesinden topladığı arkadaşları ile tekrar olay yerine gelip silah, kama ve sopalarla kahvenin önünde oturan Rüştü A., Orhan A., Ömer A. ve Ali A.’ya saldırdı. Silahların çekildiği kavgada Rüştü A., Orhan A., Ömer A. ve Ali A. çeşitli yerlerinden yaralanarak kendi araçları ile Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılırken, Sızucen M. ve arkadaşları olay yerinden kaçtı.

Reklam
Reklam

Yaralıların yakınları hastaneye akın ederken, kavga çıkmasını önlemek için polis ekipleri geniş güvenlik tedbiri aldı. Yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı bildirilirken, geniş çaplı soruşturma başlatan polis ekipleri olay yerinden kaçan zanlıları arıyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: