Bursa'da Kavgaya Müdahale Eden 4 Polis Hafif Yaralandı

Merkez Osmangazi ilçesinde bir müşteri ile iş yeri sahibi arasında şofben tamiri ve sigara içme konusunda çıkan kavgaya müdahale eden

Merkez Osmangazi ilçesinde bir müşteri ile iş yeri sahibi arasında şofben tamiri ve sigara içme konusunda çıkan kavgaya müdahale eden 4 polis memuru hafif yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Zekai Gümüşdiş Mahallesi Menderes Mahallesi'nde oturan inşaat işçisi Veysi T. (42), bozuk şofbenini tamir için verdiği M.E'nin iş yerine gitti. Şofbenin tamir edilmediğini öğrenen Veysi T, duruma tepki gösterdi. Ardından iş yerinde sigara içen bir kişiyi uyaran Veysi T. ile M.E. arasında tartışma çıktı.

Büyüyerek kavgaya dönüşen tartışmaya mahalle sakinlerinin de katılması üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi geldi. Tarafların direnmesi üzerine ekipler, biber gazıyla kalabalığı dağıttı.

Reklam
Reklam

Olaylarda polis memurları O.S., İ.T., H.B.A. ve B.B. hafif yaralandı, bir polis aracının camı kırıldı.

Kavgaya karıştığı tespit edilen 7 kişinin gözaltına alındığı, soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

Muhabir: Harun Kaymaz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: