Bursa'da kıskançlık cinneti

BURSA (İHA) - Bursa'nın Gemlik İlçesi'nde kıskançlık cinneti geçiren bir kişi, sevgilisini öldürüp, arkadaşını da ağır yaraladıktan sonra kafasına kurşun sıkarak intihar etti.

Olay, dün saat 18.00 sıralarında, Bursa Serbest Bölgesi'nde otomotiv sektöründe faaliyet gösteren STG fabrikasının önünde meydana geldi. Dün akşam saatlerinde çalıştığı fabrikaya gelen Metin Duran (28), kız arkadaşı Aylin Gezen'i (26) dışarı çağırıp bir süre konuştu. Duran, daha sonra mesai arkadaşı Serdar Patnar'ı (25) da dışarı çağırdı. Cinnet geçiren Metin Duran, yanındaki tabancayla Patnar'ın vücudunun çeşitli yerlerine 6 el ateş etti. Duran, Aylin Gezen'in de kafasına bir el ateş etti. Daha sonra, kanlar içinde yere yığılan Gezen ve Patnar'ın arasına uzanan Duran, bir el de kendi kafasına ateş etti.

Reklam
Reklam

Aylin Gezen olay yerinde hayatını kaybederken, ağır yaralanan Serdar Patnar ile katil zanlısı Metin Duran, önce Gemlik Devlet Hastanesi'ne, ardından Bursa Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Bursa Tıp Fakültesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen katil zanlısı Metin Duran kurtarılamazken arkadaşı Serdar Patnar'ın da hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.

Olayla ilgili soruşturma çok yönlü olarak sürüyor.