Bursa'da Konuta Arap Ilgisi

Arap ülkelerinden gelen ve Bursa’da uzun süreli oturmak isteyen Arap turistler, konut satın almayı tercih...

Arap ülkelerinden gelen ve Bursa’da uzun süreli oturmak isteyen Arap turistler, konut satın almayı tercih ediyor.

“Bursa dağ, deniz, yeşil ve termal olanaklarıyla Arap turistlerin tercih ettiği kentlerin başında geliyor" diyen Ali Bostancı İnşaat Genel Müdürü Sedat Kızılcıklı, “Konforlu, güvenli ve estetik konut projeleriyle öne çıkan şirketimize, Bursa’da konut sahibi olmak isteyen Arap ülke vatandaşları da ilgi göstermeye başladı. Hamitler 20. Etap projemizden dubleks bir daire alan Kuveytli Habash ailesinin de Ali Bostancı İnşaat’ı tercih etmesi, bizim için ayrı bir mutluluk kaynağı oldu.” dedi. Arap ülkelerinin gösterdikleri bu ilgiden memnun olduklarını ifade eden Kızılcıklı, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Bursa ve Türkiye ekonomisine katkı sağlamaya devam edeceklerini belirtti.

Reklam
Reklam

Ali Bostancı İnşaat’ın son derece kullanışlı ve konforlu ürettiği dairelerden birine sahip olmak ve Bursa’da yaşayacak olmaktan mutlu olduğunu ifade eden Abdulsalam Habash, kendisi gibi Bursa’da ev sahibi olmak isteyen Kuveyt vatandaşlarına da tavsiye edeceğini söyledi.

Bursa’da 30 yıldır depreme dayanıklı konut üreten Ali Bostancı İnşaat, bugüne kadar 7000’i aşkın konutu sahiplerine teslim etti. Yılda 1000 konut üretir duruma gelen şirket, Bursa’da 2012 yılı Kurumlar Vergisi sıralamasında 11. olarak, inşaat sektöründeki gücünü ortaya koydu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: