Bursa'da kulak kopartan rögar kavgası

Bursa'da kapatılmamış rögar kapağına basarak içeriye düşen şahıs, kendisine 'şikayetçi olma' diyen sanayi sitesi çalışanları ile kavga etti.

BURSA (İHA) - Bursa'da kapatılmamış rögar kapağına basarak içeriye düşen şahıs, kendisine 'şikayetçi olma' diyen sanayi sitesi çalışanları ile kavga etti. Tekme ve yumrukların havada uçuştuğu kavgaya polis biber gazıyla müdahale ederken bir şahsın kulağı kopma noktasına geldi.

Edinilen bilgiye göre, kavga Yiğitler Mahallesi Otosansit Sanayi Sitesi 108. Sokakta meydana geldi. Tamircilik yapan Fatih Özdemir (36), cuma namazı dönüşü dükkanının yakınlarındaki rogar kapağının üzerine basınca tam kapatılmayan kapaktan içeriye düştü. Beline kadar kanalizasyon giderine düşen Bozdemir sıkıştığı yerden çevredeki esnaf yardımıyla çıkartıldı. Duruma sinirlenen Bozdemir Otosansit Sitesi yönetimini arayarak şikayette bulunacağı söyledi.

Reklam
Reklam

Bir şahsın kanalizasyon çukuruna düştüğü ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleride gelerek şahsın ifadesini dinledi. Bu sırada gazetecileri karşısında gören talihsiz esnaf başına geleni anlatırken, aynı sitede boyacılık yapan Nurbay Çiftçi (36) ve Muğdat Şengül de (56) olay yerine geldi. Fatih Özdemir'in site yönetiminden şikayetçi olacağını söylemesi üzerine Çiftçi ve Şengül şahsa, "Şikayetçi olma, bunu tırlar yapıyor" dedi. İki şahsın kendisine karışmasına kızan Bozdemir, polisin de orada olmasına rağmen Nurbay Çiftçi ve Muğdat Şengül'ün üzerine atladı. Bir anda çıkan kavgada tekme ve yumruklar havada uçuşurken polis kavgayı biber gazı sıkarak ayırmak zorunda kaldı. Tekme tokatlı kavga sırasında Fatih Özdemir, Nurbay Çiftçi'nin kulağını ısırınca, kulak kopma noktasına geldi. Kanlar içinde kalan boyacıya ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Taraflar biber gazı yüzünden kendilerine gelmekte güçlük çekerken, üç kişi polis tarafından gözaltına alındı.