Bursa'da Kurulması Planlanan Otomotiv Test Merkezi

Yenişehir ilçesinde kurulması planlanan Otomotiv Test Merkezi arazisinin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Milli Emlak Genel Müdürlüğünden Türk Standartları Enstitüsüne

Yenişehir ilçesinde kurulması planlanan Otomotiv Test Merkezi arazisinin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Milli Emlak Genel Müdürlüğünden Türk Standartları Enstitüsüne (TSE) tahsis edildiği bildirildi.

AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın, yazılı açıklamasında, bugün itibarıyla Yenişehir Otomotiv Test Merkezi arazisinin Milli Emlak Genel Müdürlüğünden TSE'ye tahsis edildiğini belirtti.

Bursa'nın sanayi vizyonunda önemli bir yer tutan projenin hayırlı olmasını dileyen Yalçın, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Uzun bir süredir üzerinde çalışılan ve Yenişehir'de kurulması planlanan Otomotiv Test Merkezi'nin daha önce Hazineye geçen 2,6 milyon metrekarelik arazisi, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın oluruyla, Milli Emlak Genel Müdürlüğünden Türk Standartları Enstitüsüne, bugün itibariyle tahsis edildi. Yaklaşık 130 milyon avroluk bir yatırımı içeren bu çalışma, Bursa ekonomisine, otomotiv sektörüne ve Türkiye'ye hayırlı olsun."

Muhabir: Cem Şan / Haluk Yüksel

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz