Bursa’Da Lys Maratonu Heyecanı

- LİSANS Yerleştirme Sınavı’na (LYS) Bursa'da giren öğrenciler sabahın erken saatlerde sınava girecekleri okula gitmek için yollara düştü. 09.45’te kapıların

- LİSANS Yerleştirme Sınavı’na (LYS) Bursa'da giren öğrenciler sabahın erken saatlerde sınava girecekleri okula gitmek için yollara düştü. 09.45’te kapıların kapandığı okullarda bazı öğrenciler sınava son dakikada yetişti.
Bursa’da LYS’ye girecek öğrenciler sınava girecekleri okullara yetişmek için erken saatlerde yola koyuldu. Sınavın yapılacağı okullarda geniş güvenlik önlemleri alınırken, şehir genelinde trafik yoğunluğu yaşandı. Saat 10:00’da başlayan ve 09.45’te okulda hazır bulunmaları gereken adayları aileleri de yalnız bırakmadı. Bazı adayların ise koşarak geldikleri okullarında sınava son dakikada yetiştikleri gözlendi. Çocukları sınavda ter döken ailelerin de heyecanları yüzlerinden okundu.
Bursa’nın İnegöl ilçesinde de LYS heyecanı yaşandı. Adaylar LYS’ye girecek öğrenciler sınav merkezilerine yetişebilmek için koşturdu. Adayların aileleri ise sınav merkezleri önünde Kuran-ı Kerim okuyup dua etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: